Nationaal (LOV) Team internationaal
(CVI Rhede: 23 juli 1999)

De internationale wedstrijd in Rhede was voor het nationale LOV-team onder leiding van Gertjan Haan een spannende wedstrijd. Eerder in het jaar was het LOV-team gestart in Italie en in Polen. Indien in Rhede, net als in Polen, nogmaals de NHS-limiet zou worden behaald, dan zou het team voldoen aan de door de Nederlandse Hippische Sportbond gestelde eisen voor deelname aan de Europesche Kampioenschappen voltigeren in Nitra (Slowakije). Helaas is dat niet gelukt. De limiet was een 6.0 en het resultaat in Rhede het cijfer 5.75.

Solo voltigeurs Dieter en Maurits harken voor binnenkomst van het Nationaal LOV-team De solovoltigeurs Maurits de Vries en Dieter Bijlsma harken zelfs het pad buiten de ring terwijl het team staat de wachten totdat zij de ring in mogen.
De opbouw van een kur oefening met drie voltigeurs. Gertjan Haan longeert het paard Paolo, dat door Annelies Slingerland ter beschikking is gesteld aan het "Nationale (LOV) team". Lage bank
Het verlaten van de ring Na een pittige inspanning in een manege waar de temperatuur ver boven de 30 graden was, verlaat het team nog vlot en opgewekt de ring.

Terug naar "Nationaal (LOV-team)"


U kunt ons bereiken op info@voltige.nl
Onderwerp zoeken? Kijk in de Inhoudsopgave
Deze pagina hoort bij De Nederlandse Voltige Site
Sponsor van de site is Interactive Network Systems